Prijeđite na glavni sadržaj

Javno gledanje završnice FameLab Internationala

7.6.2013.
Javno gledanje završnice FameLab Internationala

British Council i IRB imaju zadovoljstvo pozvati vas na zajedničko javno gledanje završnice međunarodnog natjecanja FameLab International koje će se uživo prenositi s Festivala znanosti u Cheltenhamu danas, 7. lipnja u 19.30 prema hrvatskom vremenu.

Svi gledatelji u publici imat će priliku dati svoj glas jednom od finalista i tako sudjelovati u odabiru najboljeg natjecatelja po glasovima međunarodne online publike. 

Među deset finalista je i hrvatska predstavnica, mlada studentica molekularne biologije, Andrea Gelemanović iz Samobora.

Također, među članovima žirija u završnici natjecanja našao se i naš ruđerovac dr. sc. Marko Košiček, prvi pobjednik međunarodnog natjecanja FameLab International 2008, kojemu je ovim pozivom iskazana posebna čast.

Pridružite nam se u danas u dvorani 3. krila, Institut Ruđer Bošković, Bijenička 54, Zagreb, a svoje mjesto osigurajte na vrijeme porukom na laboratorijslave@britishcouncil.hr

Ukoliko ipak ne možete biti s nama, završnicu možete pratiti i preko sljedećeg linka.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.