Prijeđite na glavni sadržaj

Konferencija o intelektualnom vlasništvu – Intelektiv

9.2.2010.
Konferencija o intelektualnom vlasništvu – Intelektiv

Konferencija o intelektualnom vlasništvu – Intelektiv, u suorganizaciji Američke gospodarske komore i konzultantske tvrtke Vernexo, održat će se 25. veljače 2010. godine u hotelu Sheraton u Zagrebu. Među brojnim pokroviteljima konferencije nalazi se i Institut Ruđer Bošković, a ravnateljica IRB-a dr. sc. Danica Ramljak sudjelovat će na okruglom stolu na temu 'Kako unovčiti intelektualni kapital i inovacije?'.

Tema konferencije je komercijalizacija, upravljanje i zaštita intelektualnog vlasništva i upravljanje nematerijalnom imovinom unutar organizacije. Konferencija Intelektiv, koja se u ovakvom formatu po prvi puta održava u Hrvatskoj, sastoji se od izlaganja stručnjaka, menadžera i poduzetnika koji će pokazati svoja iskustva u upravljanju intelektualnim kapitalom.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.