Prijeđite na glavni sadržaj

Konferencija za medije - Strategija Instituta Ruđer Bošković na putu prema europskom centru izvrsnosti

14.2.2011.
Konferencija za medije - Strategija Instituta Ruđer Bošković na putu prema europskom centru izvrsnosti

Na Institutu Ruđer Bošković danas je održana prva konferencija za medije u novoj godini. Ravnateljica dr. sc. Danica Ramljak upoznala je predstavnike medija sa strategijom Instituta na putu prema europskom centru izvrsnosti, pripremama za transformaciju u moderan europski institut i procesom neovisne međunarodne evaluacije - zahtjevnog i nužnog procesa koji po prvi put na tako rigorozan način prolazi jedna znanstvena institucija u Hrvatskoj. 

U okviru konferencije predstavljen je i bogat program događanja koji Institut priređuje u čast obilježavanja 300-te obljetnice rođenja Ruđera Boškovića, jednog od najistaknutijih znanstvenika 18. stoljeća. Ravnateljica se također osvrnula na potrebu za aktivnim uključenjem hrvatske diplomacije u promociju znanosti, te na značaj ciklusa predavanja The Embassy Series Sponsored by the RBI.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.