Prijeđite na glavni sadržaj

Ljetni studentski projekti na ZEF-u

18.5.2018.

Prijave za ovogodišnje Ljetne studentske projekte su otvorene!

Projekti će se odvijati krajem rujna i tijekom listopada 2018. godine. Za prijavu molim vas popunite obrazac najkasnije do 10. lipnja 2018. godine.

Odabrani studenti bit će obaviješteni do 30. lipnja 2018. godine.

Ljetni studentski projekti na ZEFu omogućuju studentima viših godina dodiplomskih studija znanstveno-istraživački rad u području eksperimentalne fizike u trajanju od 4 do 6 tjedana. Područja istraživanja direktno su povezana sa znanstvenim radom laboratorija ZEFa, te uključuju projekte iz astrofizike, fizike elementarnih čestica, fotonike i kvantne optike, nuklearne fizike i temeljnih i interdisciplinarnih istraživanja interakcije ionskih snopova s materijom.

Uz zajedničko istraživanje, kroz organizirana predavanja studenti se upoznaju i s uspješnim radom cijelokupnog zavoda, te instituta. Rezultate istraživanja studenti imaju priliku prezentirati u sklopu završnih izlaganja, te ih mogu koristiti za izradu seminara, diplomskih radova ili radova za studentske nagrade.

Do sada je program obuhvatio više od 20 studenata dodiplomskih studija. Pogledajte pregled prošlogodišnjih projekata i iskustva studenata.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.