Prijeđite na glavni sadržaj

Međunarodni znanstveni skup o NMR-u

26.9.2008.
Međunarodni znanstveni skup o NMR-u

U ponedjeljak, 29.9., u dvorani III., na Institutu 'Ruđer Bošković' započet će s radom međunarodni znanstveni skup 'The 10th Central European NMR Symposium' na kojem će sudjelovati 80-ak sudionika iz Austrije, Česke, Francuske, Hrvatske, Izraela, Mađarske, Rumunjske, SAD, Slovačke, Slovenije, Srbije i Ujedinjenog kraljevstva te predstavnici tvrtke Bruker BioSpin AG.

Na skupu će se razmatrati napredak na području NMR spektroskopije te dostignuća u razvoju instrumentacije i tehnika snimanja spektroskopije NMR za uzorke u tekućem i čvrstom stanju. Idućeg dana, u utorak, 30. rujna 2008., u dvorani I. krila održat će se skup 'The 10th Central European Bruker NMR Users Meeting'.

Svi zainteresirani 'Ruđerovci' slobodni su nazočiti projekciji u dvorani I. krila gdje će putem konferencijske veze biti moguće direktno postavljati pitanja predavaču u dvorani III. krila nakon svakog predavanja. Više detalja o skupu, kao i program za oba dana može se naći na web stranici: http://cecm.irb.hr/ceum2008.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.