Prijeđite na glavni sadržaj

Natječaj za upis polaznika na poslijediplomski interdisciplinarni sveučilišni studij i specijalistički studij Zaštita prirode i okoliša

4.2.2020.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku je raspisalo Natječaj za upis polaznika na poslijediplomski interdisciplinarni sveučilišni studij i specijalistički studij Zaštita prirode i okoliša u akademskoj 2019./2020. godini.

Poslijediplomski interdisciplinarni sveučilišni studij Zaštita prirode i okoliša zajednički izvode Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Institut Ruđer Bošković u Zagrebu iz područja prirodnih i biotehničkih znanosti.

Poslijediplomski interdisciplinarni sveučilišni studij Zaštita prirode i okoliša za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti tri godine odnosno šest semestara i njegovim završetkom stječe se 180 ECTS bodova i akademski stupanj doktora znanosti.

Na poslijediplomski interdisciplinarni sveučilišni studij Zaštita prirode i okoliša prema potencijalnom broju mentora upisuje se ukupno 20 studenata.

Poslijediplomski interdisciplinarni specijalistički studij zajednički izvode Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Institut Ruđer Bošković u Zagrebu iz znanstvenog područja prirodnih i biotehničkih znanosti.

Poslijediplomski interdisciplinarni specijalistički studij traje dva semestra (jednu godinu). i njegovim završetkom stječe se naziv specijalista zaštite prirode i okoliša. Kratica naziva spec. zaštite prirode i okoliša dodaje se akademskom nazivu stečenom na diplomskom studiju i stavlja se iza imena i prezimena osobe (univ. spec. oecol.).

Na poslijediplomski interdisciplinarni specijalistički studij prema potencijalnom broju mentora upisuje se ukupno 10 studenata.

Više informacija na stranicama Sveučilišta.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.