Prijeđite na glavni sadržaj

Nina Marn dobitnica priznanja za najbolje predavanje na simpoziju SymBioSE 2011

31.8.2011.

Nina Marn, dipl. inž., znanstvena novakinja u Laboratoriju za informatiku i modeliranje okoliša, Zavoda za istraživanje mora i okoliša dobila je priznanje za najbolje predavanje u konkurenciji studenata doktorskih studija na međunarodnom simpoziju SymBioSE 2011.

U nagrađenom predavanju pod naslovom "Differences that distinguish us, and similarities that bring us closer. Dynamic Energy Budget (DEB) Theory - what do bacterias and humans have in common?” predstavljena je teorija dinamičkih energijskih budžeta (DEB).

SymBioSE (Symposium for Biology Students of Europe) se održava svake godine od 1996. sa ciljem povezivanja biologa kako sličnih tako i različitih znanstvenih interesa, koji studiraju i rade na europskim i svjetskim sveučilištima i institutima. Ove godine 85 studenata izabrano je među 400-tinjak prijavljenih kako bi od 27.srpnja do 06.kolovoza u Baselu, Švicarska predstavili svoj rad putem predavanja, postera ili interaktivnih radionica. Dodijeljena su priznanja za najbolji poster te za najbolje predavanje u kategoriji studenata dodiplomskih, magistarskih i doktorskih studija.

Uz studentske prezentacije, sudionicima simpozija su svoja istraživanja i rezultate predstavili i vodeći stručnjaci Sveučilišta u Baselu, Sveučilišta u Bernu, Sveučilišne bolnice Basel te Instituta za tropske bolesti i javno zdravlje, a na istraživačkoj postaji Furka smještenoj u Švicarskim alpama predstavljena su i trenutna ekološka istraživanja. Znanstvena edukacija nadopunjena je kulturološkom komponentom kroz predstavljanje zemalja sudionika i Švicarske kao zemlje domaćina.

Nina Marn dobitnica priznanja za najbolje predavanje na simpoziju SymBioSE 2011

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.