Prijeđite na glavni sadržaj

Noć pod zvijezdama na "Ruđeru"

13.9.2010.
Noć pod zvijezdama na "Ruđeru"

Institut Ruđer Bošković (IRB) poziva Vas na Noć pod zvijezdama na "Ruđeru" koja će se održati u subotu, 18. rujna 2010. godine s početkom u 18 sati na IRB-u, Bijenička cesta 54, Zagreb.

Od 18 do 20 sati na rasporedu su predavanja. Prof. dr. sc. Ivica Puljak održat će predavanje "Priča iz svemira - od velikog praska do danas", a nakon njega dr. sc. Danko Bosanac održat će predavanje "Život i civilizacija u svemiru". Na predavanjima će biti riječi o pitanjima koja zaokupljaju maštu svih ljudi - kako je sve počelo, kako se svemir razvijao, jesmo li sami u svemiru, što smo i gdje smo mi?

Od 19 do 20 sati možete posjetiti izložbu teleskopa i prisustvovati dječjim radionicama, a od 20:30 do 24:00 sata predviđeno je promatranje neba teleskopima.

Noć pod zvijezdama na "Ruđeru" IRB organizira u suradnji s Hrvatskim astronomskim društvom, Zvjezdarnicom Zagreb, Astronomsko-astronautičkim društvom Zagreb, Remetinečkim astronomskim društvom i Astronomskim društvom Beskraj.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.