Prijeđite na glavni sadržaj

Objavljen natječaj stipendije 'Za žene u znanosti'

24.9.2009.
Objavljen natječaj stipendije 'Za žene u znanosti'

Danas započinju prijave za nacionalni program stipendiranja 'Za žene u znanosti' na kojeg se mogu prijaviti znanstvenice u posljednjoj fazi pripreme doktorske disertacije na području prirodnih znanosti, uključujući interdisciplinarna područja. Četiri stipendije u iznosu od 4.000 eura (kunska protuvrijednost) već četvrtu godinu za redom dodjeljuju L’OREAL ADRIA i Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO pri Ministarstvu kulture s ciljem popularizacije znanosti.

Natječaj za nacionalne stipendije 'Za žene u znanosti' raspisan je na internetskim stranicama Ministarstva kulture do 30. listopada 2009., a o dobitnicama stipendije odlučit će Natječajno povjerenstvo sastavljeno od vrhunskih hrvatskih znanstvenika kojima se ove godine priključio i akademik Zvonko Kusić.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.