Prijeđite na glavni sadržaj

Odobren projekt vrijedan 400.000 kuna

26.11.2008.
Odobren projekt vrijedan 400.000 kuna

Na temelju provedenog Natječaja za prijavu projekata za sufinanciranje uzgojno selekcijskog rada u akvakulturi, Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja odobrilo je zajednički projekt Instituta 'Ruđer Bošković', Laboratorija za ihtiopatologiju – biološke materijale Zavoda za kemiju materijala i poduzeća Gacka d.o.o. uz znanstveno voditeljstvo dr. sc. Natalije Topić Popović.

Ukupna vrijednost projekta je 400.000 kuna, a njegov je cilj omogućiti djelovanje novoosnovanog 'Hrvatskog centra za autohtone vrste riba i rakova krških voda' kroz proizvodnju stabilnog, genski determiniranog i zdravstveno kontroliranog matičnog materijala i potomstva, što će pridonijeti provedbi strategije i akcijskog plana zaštite potočne pastrve i očuvanju njezine biološke raznolikosti u vodama krša.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.