Prijeđite na glavni sadržaj

Održan redoviti sastanak tvrtki fuzijske energije

14.5.2014.
Održan redoviti sastanak tvrtki fuzijske energije

Danas je u Hrvatskoj udruzi poslodavaca održan redoviti sastanak tvrtki fuzijske energije na kojem su predstavljeni natječaji Fusion for Energy (F4E) za 2014. godinu.

Dr. sc. Tonči Tadić s IRB-a održao prezentaciju natječaja kao član Upravnog odbora F4E i koordinator Hrvatske fuzijske istraživačke zajednice.

Na sastanku se razgovaralo o natječajima koji bi mogli biti od interesa za hrvatske tvrtke, a razmatrale su se i opcije stvaranja mini klastera ili konzorcija koji bi mogli snažnije potaknuti sudjelovanje tvrtki iz Hrvatske.

Tvrtke su obaviještene i o inicijativi suradnje s kolegama iz Velike Britanije s ciljem prijenosa njihovog znanja i predstavljanja tvrtki u Hrvatskoj kako bi ukazali na potencijal dobivanja poslova domaćih tvrtki.

Važno je istaknuti da je, od početka ove godine, Hrvatska pokazala jak interes za ovaj projekt tako da se, sudeći po broju tvrtki koje su izradile svoj profil, nalazi ispred zemalja poput Austrije, Poljske, Finske i Mađarske.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.