Prijeđite na glavni sadržaj

Održan sastanak projektnog tima na projektu Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

9.9.2015.
Održan sastanak projektnog tima na projektu Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa

U ponedjeljak 31. kolovoza 2015. u 9h u Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold u Zagrebu održan je sastanak projektnog tima projekta Razvoj i perspektive međunarodnih odnosa: uspostavljanje visokoobrazovnih standarda kvalifikacija u sektoru međunarodnih odnosa, diplomacije i održivog razvoja u kojem sudjeluje i IRB.

Na sastanku su analizirana ostvarenja u prvom kvartalu provedbe, provedene aktivnosti, dogovoreni dokumenti koje partneri trebaju dostaviti radi izvještaja te su dogovorene daljnje aktivnosti.

Nastavno na sastanak projektnog tima održan je i sastanak ekspertne skupine na kojoj su predstavljeni preliminarni rezultati istraživanja tržišta za zanimanja stručnjak u međunarodnim odnosima i diplomaciji i stručnjak za međunarodnu suradnju i održivi razvoj te dogovoreni zadaci potrebni za uspješno izvršenje prvog dijela projekta.

Više informacija

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.