Prijeđite na glavni sadržaj

Održana radionica o programima potpore NIH-a

15.10.2009.
Održana radionica o programima potpore NIH-a

Dr. sc. Peter Jackson, direktor Odjela za evaluaciju kliničkih istraživanja AIDS-a i Programa znanstvenih recenzija Nacionalnog instituta za infektivne bolesti i alergije (NIAID) pri američkom Nacionalnom institutu za zdravlje (NIH), održao je danas na Institutu Ruđer Bošković radionicu pod nazivom: Strategies for Preparing and Submitting an NIH Grant Application.

Ova vrlo korisna radionica pružila je 'Ruđerovim' znanstvenicima vrijedne informacije o procesu prijave i dobivanja bespovratnih novčanih sredstava za istraživačke projekte iz fondacija NIH-a. Osim procesa prijave, na radionici su prezentirani i brojni primjeri iz prakse te korisne smjernice i savjeti za pisanja prijedloga projekata u cilju uspješnog konkuriranja na NIH programe potpore. Posebna je pažnja posvećena prijavama za R03, R21 i R01 programe potpore.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.