Prijeđite na glavni sadržaj

Održano predavanje dr. Petera R. Jacksona

7.10.2009.
Održano predavanje dr. Petera R. Jacksona

Danas je na Institutu Ruđer Bošković dr. sc. Peter R. Jackson, direktor Odjela za evaluaciju kliničkih istraživanja AIDS-a i Programa znanstvenih recenzija Nacionalnog instituta za infektivne bolesti i alergije (NIAID) pri američkom Nacionalnom institutu za zdravlje (NIH) održao predavanje pod naslovom 'Američki Nacionalni instituti za zdravlje: Strategije za uspješno dobivanje bespovratnih novčanih sredstva za istraživačke projekte' (The US National Institutes of Health: Strategies for Successful Grantsmanship).

Dr. Jackson je upoznao znanstvenike s postupkom prijava za dodjeljivanje bespovratnih novčanih sredstava za istraživačke projekte iz fondacija NIH-a, kao i s različitim strategijama koje bi trebale pomoći znanstvenicima u izradi projekata kojima će moći uspješno konkurirati za financiranja iz fondacija NIH-a. Danas održano predavanje treće je u sklopu ciklusa predavanja Eminentni znanstvenici na IRB-u koji se održava pod pokroviteljstvom ravnateljice Instituta dr. sc. Danice Ramljak.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.