Prijeđite na glavni sadržaj

Okrugli stol Nanotehnologija - novi izazov u Republici Hrvatskoj!?

21.5.2010.
Okrugli stol Nanotehnologija - novi izazov u Republici Hrvatskoj!?

Na međunarodnoj konferenciji MIPRO 2010, koja započinje 26. svibnja 2010. u Opatiji, održat će se okrugli stol Nanotehnologija - novi izazov u Republici Hrvatskoj!? Okrugli stol organiziraju Institut Ruđer Bošković i hrvatska udruga MIPRO.

Voditelj okruglog stola je dr. sc. Mile Ivanda, a namijenjen je onima koji donose strateške odluke u gospodarstvu i znanosti kao i stručnjacima, studentima i znanstvenicima iz područja tehničkih i prirodnih znanosti.

Okrugli stol bi trebao dati odgovore na pitanja: Zašto Hrvatska mora razvijati i koristiti nanotehnologije? Što su slabosti, a što je snaga istraživanja u području nanotehnologija u RH? Koje su potrebe i mogućnosti RH? Koji su izazovi za buduću industriju utemeljenu na nanotehnologijama? Da li ćemo znati efikasno usmjeriti odgovarajuća sredstva za istraživanje i razvoj? Što treba poduzeti kako bi se osigurao održivi razvoj i proizvodnja u području nanotehnologija? Da li već postoje "nanotehnološki materijali budućnosti"?

Termin održavanja: četvrtak 27. svibnja 2010., od 12:30 do 14 sati, Grand hotel Adriatic, Opatija.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.