Prijeđite na glavni sadržaj

Okrugli stol o razvitku nacionalne strategije pohrane digitalnih podataka

2.11.2009.
Okrugli stol o razvitku nacionalne strategije pohrane digitalnih podataka

U petak, 6.11.2009. s početkom u 10 sati u Vijećnici Filozofskog fakulteta u Zagrebu održat će se okrugli stol pod nazivom: 'Sustav pohrane digitalnih podataka – razvitak nacionalne strategije'. U sklopu INFuture 2009 konferencije, okrugli stol organiziraju Centar za informatiku i računarstvo Instituta Ruđer Bošković i Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Cilj Okruglog stola je okupljanje svih relevantnih institucija u razvojnom i korisničkom pogledu na nacionalnoj razini, radi razmjene mišljenja i iskustava te rasprave o uspostavi zajedničke nacionalne strategije razvoja sustava pohrane digitalnog sadržaja u potpunoj kompatibilnosti s EU inicijativama u sklopu EU FP7 projekta Dariah. Na okrugli stol su pozvana nadležna ministarstva, zainteresirane znanstvene i stručne institucije te fakulteti i dokumentacijske ustanove.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.