Prijeđite na glavni sadržaj

Otvoren Javni poziv za program Provjere inovativnog koncepta (PoC6)

19.11.2015.
Otvoren Javni poziv za program Provjere inovativnog koncepta (PoC6)

Javni poziv iz Drugog projekta tehnologijskog razvoja (STP II) za podnošenje projektnih prijedloga za sufinanciranje inicijalne faze inovativnih znanstveno-poduzetničkih projekata kroz PROGRAM PROVJERE INOVATIVNOG KONCEPTA – "PoC".

Predmet ovog javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (u daljnjem tekstu: HAMAG-BICRO) za sufinanciranje pretkomercijlanih aktivnosti inovativnih znanstveno-poduzetničkih projekata koji se nalaze  početnoj fazi razvoja novih, proizvoda, usluga i tehnoloških procesa prema procedurama Programa provjere inovativnog koncepta.

Program Provjere inovativnog koncepta provoditi će se u okviru Drugog projekta tehnologijskog razvoja (Second Croatia Science & Technology Project – STP II) za čiju je provedbu Vladi Republike Hrvatske odobren zajam od Međunarodne banke za obnovu i razvoj (IBRD, Svjetska banka). Drugi projekt tehnologijskog razvoja započeo je 31. srpnja 2013.  i provodit će se do 30. srpnja 2017. godine.

Glavni je cilj STPII unaprijediti apsorpciju EU fondova u području istraživanja i razvoja kroz jačanje kapaciteta odabranih ustanova te poticanje potražnje/potrebe za  tim fondovima u poslovnoj i znanstveno-istraživačkoj zajednici.

Više informacija na stranicama HAMAG-BICRO-a.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.