Prijeđite na glavni sadržaj

Posjeta francuskih znanstvenika sudionika ekspedicije Tara Ocean Hrvatskoj

11.11.2009.
Posjeta francuskih znanstvenika sudionika ekspedicije Tara Ocean Hrvatskoj

Francuski će znanstvenici, sudionici trogodišnje ekspedicije Tara Ocean, u petak, 20. studenoga 2009. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Sveučilišta u Dubrovniku prezentirati rezultate svojih dosadašnjih istraživanja morskih ekosustava, posebice u području razumijevanja utjecaja klimatskih promjena na planktone koji upijaju znatan dio ugljičnog dioksida iz atmosfere, stvaranja baze podataka 'bio-bank' o morskim organizmima, izrade sistematičnog pregleda morskih ekosustava te senzibiliziranja i izvješćivanja javnosti o klimatskim promjenama.

Tijekom svojeg boravka u Dubrovniku francuski znanstvenici željeli bi se susresti s hrvatskim istraživačima kako bi s njima podijelili rezultate dosadašnjih istraživanja te razmijenili iskustva i mišljenja.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.