Prijeđite na glavni sadržaj

Predavanje Savjetnika EU Komisije prof. dr. Raoula Kneuckera

25.3.2009.

U petak 27. ožujka 2009. godine s početkom u 15 sati u predavaonici III. krila na Institutu 'Ruđer Bošković', Bijenička 54, Savjetnik Europske komisije te bivši direktor Odjela za znanstvena istraživanja i međunarodne odnose Saveznog Ministarstva za obrazovanje znanost i kulturu Republike Austrije, prof. dr. Raoul Kneucker održat će predavanje pod nazivom: The Lisbon Process: New Perspectives and New Instruments for Integrating European Science.

U svom predavanju prof. dr. Raoul Kneucker govorit će o ključnim pitanjima i izazovima provedbe Lisabonske strategije te novim instrumentima za uspješno integriranje znanosti na prostoru Europe.

Predavanje je organizirano u suradnji s Hrvatsko-austrijskim društvom i Visokom školom za poslovanje i upravljanje u Zaprešiću.

Predavanje Savjetnika EU Komisije prof. dr. Raoula Kneuckera

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.