Prijeđite na glavni sadržaj

Promocija rada Maje Buljan na nanotechweb.org

11.3.2009.
Promocija rada Maje Buljan na nanotechweb.org

dr. sc. Maja Buljan (Zavod za fiziku materijala, Laboratorij za poluvodiče) dobila je još jednu potvrdu vrijednosti svojih istraživanja o prostorno uređenoj rešetci germanijevih nanočestica u amorfnoj matrici.

Nakon što je krajem prošlog mjeseca njezin rad 'The influence of deposition temperature on the correlation of Ge quantum dot positions in amorphous silica matrix' objavljen u časopisu Nanotechnology 20 085612 (Issue 8; 25 February 2009), uredništvo IOP webstranice nanotechweb.org posvećene vijestima i novostima vezanim uz nanoznanosti i nanotehnologije uvrstilo je njezin rad na listu istaknutih radova u nanotehnologiji u rubrici 'Lab Talk' pod naslovom 'Manipulation of quantum-dot ordering in amorphous multilayers'.

'Lab Talk' je rubrika u kojoj uredništvo webportala ističe neke od najinteresantnijih radova koji su objavljeni u časopisu Nanotechnology, te predstavlja znanstvenike i istraživačke grupe. U prilogu objavljenom 10. ožujka predstavljen je zagrebački dio istraživačkog tima.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.