Prijeđite na glavni sadržaj

Rad dr. sc. Maje Buljan objavljen u najcitiranijem časopisu s područja primijenjene fizike

26.8.2009.

Rad dr. sc. Maje Buljan iz Laboratorija za poluvodiče (ZFM), nastao u suradnji tri laboratorija IRB-a, Instituta za fiziku i tri laboratorija iz Europske unije, pod naslovom Formation of long-range ordered quantum dots arrays in amorphous matrix by ion beam irradiation objavljen je u prestižnom časopisu Applied Physics Letters, koji je prema nedavno obavljenom Journal Citation Reports i za 2008. godinu ponovno najcitiraniji časopis u području primijenjene fizike.

Osim objavljivanja u Applied Physics Letters, rad je uvršten i u najnoviji broj časopisa Virtual Journal of Nanoscale Science & Technology. Radovi objavljeni u VJNSTT-u predstavljaju odabranu kompilaciju znanstvenih radova temeljenih na interdisciplinarnim istraživanjima koja su na samoj granici novih spoznaja i prelaze granice dosadašnjih znanja. Uvrštavanje rada dr. Buljan u kompilaciju VJNSTT-a predstavlja dodatno priznanje vrijednosti i prepoznatljivosti ovog znanstvenog rada u svjetskoj znanstvenoj zajednici.

Rad dr. sc. Maje Buljan objavljen u najcitiranijem časopisu s područja primijenjene fizike

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.