Prijeđite na glavni sadržaj

Radionica "Novi materijali i moguća primjena u industriji i medicini"

20.11.2008.
Radionica "Novi materijali i moguća primjena u industriji i medicini"

Na Institutu 'Ruđer Bošković' će se 25. i 26. studenog 2008. godine u 'Plavoj' dvorani 3. krila s početkom u 11.00 sati održati radionica pod nazivom 'Novi materijali i moguća primjena u industriji i medicini'. Na navedenoj radionici znanstvenici partnerskih instituta Ruđer Bošković, Jožef Stefan - Ljubljana i Joanneum Research - Graz po prvi će puta zajedno prezentirati svoja istraživanja iz područja znanosti o novim materijalima, a u radu skupa će sudjelovati i čelnici partnerskih institucija.

Uz prikaz izvornih znanstvenih spoznaja o mogućnostima stvaranja novih tvari za bolje korištenje energije ili za izradu bioaktivnih medicinskih materijala biti će prikazane i mogućnosti naprednih mikro- i nano-tehnologija kao suvremenog pristupa za razvoj industrije. Ovaj skup je ujedno i doprinos Instituta Ruđer Bošković razvoju europske regije Alpe-Jadran-Panonija koja uključuje osim Hrvatske i nama bliske zapadne zemlje i regije srednje Europe, te aktivnostima EARTOa (europske udruge istraživačkih instituta) budući da se navedenoj inicijativi pridružuju i vodeći instituti Njemačke, Nizozemske i drugih zapadnih zemalja. Program radionice možete vidjeti ovdje.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.