Prijeđite na glavni sadržaj

Ravnateljica IRB-a dr. sc. Danica Ramljak sudjelovat će na IX. Knowledge Economy Forumu u Berlinu koji organizira Svjetska banka

4.5.2010.
Ravnateljica IRB-a dr. sc. Danica Ramljak sudjelovat će na IX. Knowledge Economy Forumu u Berlinu koji organizira Svjetska banka

Ravnateljica IRB-a dr. sc. Danica Ramljak danas je otputovala na trodnevni forum u organizaciji Svjetske banke pod nazivom Knowledge Economy Forum IX – Diversification Through Knowledge koji se održava u Berlinu od 5. do 7. svibnja. Tijekom boravka u Berlinu ravnateljica će se susresti s predsjednikom Humboldtove fondacije prof. dr. Helmutom Schwarzom i veleposlanikom Republike Hrvatske u Njemačkoj dr. sc. Mirom Kovačem.

Prvog dana Berlinskog foruma ravnateljica će održati predavanje u tematskoj skupini Policy and Programs of Innovations and Commercialization. Deveti po redu Berlinski forum dio je ekskluzivnih događanja koje Svjetska banka organizira u partnerstvu s Fraunhofer Centrom za Centralnu i Istočnu Europu kao podrška zemljama Europe i Centralne Azije u tranziciji u društva utemeljena na znanju.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.