Prijeđite na glavni sadržaj

Ravnateljica IRB-a sudjeluje na Finsko-hrvatskom poslovnom forumu

4.10.2010.

U okviru službene posjete ministra vanjskih poslova i europskih integracija RH gosp. Gordana Jandrokovića i hrvatske gospodarske delegacije, ravnateljica Instituta Ruđer Bošković dr. sc. Danica Ramljak boravi od 4. do 6. listopada u Helsinkiju.

Dr. Ramljak će sudjelovati na Finsko-hrvatskom poslovnom forumu: Mogućnosti poslovanja u Hrvatskoj s predavanjem na temu Nanoscience and Nanotechology - Important Links for Finland and Croatia, a održat će i niz sastanaka s predstavnicima finskih znanstvenih institucija i tvrtki koje primjenjuju visoke tehnologije.

Forum će otvoriti ministar Gordan Jandroković, MVPEI RH i državna tajnica za vanjske poslove Republike Finske gđa Pertti Torstila. Uz dr. Ramljak kraća predavanja će održati: predstavnici Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva RH, predstavnici finske tvrtke Patria Oy i Udruženja Finske pomorske industrije, a uslijedit će prezentacije hrvatskih i finskih tvrtki.

Ravnateljica IRB-a sudjeluje na Finsko-hrvatskom poslovnom forumu

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.