Prijeđite na glavni sadržaj

Ravnateljica Instituta Ruđer Bošković komentira predizbornu kampanju

22.11.2011.
Ravnateljica Instituta Ruđer Bošković komentira predizbornu kampanju

dr. sc. Danica Ramljak

Ravnateljica Instituta Ruđera Bošković, dr. sc. Danica Ramljak napisala je vrlo zanimljiv komentar u Večernjem listu od 22. studenog 2011. godine pod naslovom: "Znanost opet zaboravljena", o tome kako političari u javnim istupanjima u okviru predizborne kampanje zaobilaze teme o važnosti obrazovanja, znanosti i inovacija za budućnost Hrvatske. 

Umjesto da se naciji svaki dan objašnjava kako je znanost itekako važna za svakog čovjeka zbog okoliša, zdravlja, vode, hrane, promjena klime, zdravlja, djece, energije, kvalitetnih novih radnih mjesta te da je strateški treba staviti na prvo mjesto u Programu oporavka i razvoja zemlje nove vlade koju će Hrvatska uskoro dobiti, čini se, ipak je bolje baviti se prošlošću i već otrcanim podjelama na crvene i crne" - komentira dr. Ramljak.

Cijeli članak možete pročitati u PDF-u.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.