Prijeđite na glavni sadržaj

Ravnateljica na radnom sastanku s gradonačelnikom Milanom Bandićem

17.7.2009.

Predstavnici Grada Zagreba i Instituta 'Ruđer Bošković' predvođeni gradonačelnikom Milanom Bandićem i ravnateljicom IRB-a dr. sc. Danicom Ramljak održali su danas u Gradskom poglavarstvu radni sastanak na kojemu se raspravljalo o tri ključna pitanja: obilježavanju 60. godišnjice Instituta Ruđer Bošković, zajedničkim projektima u području istraživanja i razvoja te izvršenju ugovora sklopljenih između Grada Zagreba i Instituta.

Gradonačelnik Bandić i suradnici dali su punu podršku do sada realiziranim aktivnostima, a posebno je naglašeno žurno rješavanje pitanja održavanja infrastrukture i uređenja okoliša u suradnji s Gradskim uredom za prostorno uređenje, zaštitu okoliša, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet. Na Trgu Stjepana Radića razgovaralo se o zajedničkim znanstvenoistraživačkim projektima kao i o suradnji Grada i IRB-a na projektima Europske unije i predpristupnim fondovima. Na tu temu dogovoren je sastanak s pomoćnicom pročelnika Ureda gradonačelnika Nensi Radulović u rujnu. Čelnici Grada pokazali su veliki interes za nove planove ravnateljice Instituta o mogućoj zajedničkoj suradnji Grada i Instituta na projektu osnivanja vrtića u kompleksu ili blizini Instituta, te je dogovoren skori sastanak s pročelnicom GU za obrazovanje, kulturu i šport Jelenom Pavičić Vukičević.

Ravnateljica na radnom sastanku s gradonačelnikom Milanom Bandićem

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.