Prijeđite na glavni sadržaj

Ruđerovi eksperimentalni fizičari snimili igrani film

14.1.2011.
Ruđerovi eksperimentalni fizičari snimili igrani film

Danas će se u 14:00, 15:00 i 16:00 sati u dvorani III. krila Instituta Ruđer Bošković premijerno prikazati igrani film pod nazivom SCI CSI snimljen u vlastitoj produkciji Ruđerovih eksperimentalnih fizičara. Radnja filma se vrti oko ubojstva koje se dogodilo na IRB-u, a inspektor i njegova kolegica dolaze to istražiti. Nakon što "eksperimentalci" ponude svoju pomoć i laboratorije u istrazi sve krene nizbrdo. U filmu glumi dvadesetak Ruđerovih znanstvenika, a režirala ga je znanstvena novakinja Deša Jelavić Malenica koja je ujedno napisala i scenarij.

SCI CSI je namijenjen široj javnosti, a nakon prikazivanja filma na Institutu, znanstvenici bi ga željeli prikazati i na nekoliko revija amaterskog filma te na Trash Film Festivalu. Ovo je jedno uistinu kreativno osvježenje u hrvatskom znanstvenom svijetu.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.