Prijeđite na glavni sadržaj

Ruđerovka dobitnica nagrade Mreže hrvatskih žena

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena, dvadeset i jednoj ženi iz različitih područja rada, zanimanja i interesa dodijeljene su nagrade u kategorijama „Utjecajne hrvatske žene“ i „Buduće liderice“
12.3.2018.
Ruđerovka dobitnica nagrade Mreže hrvatskih žena

Dr. sc. Branka Salopek Sondi, voditeljica Laboratorija za kemijsku biologiju Zavoda za molekularnu biologiju Instituta Ruđer Bošković (IRB), jedna je od ovogodišnjih dobitnica nagrade u kategoriji „Utjecajne hrvatske žene“ koju joj je za izvrsnost u radu dodijelila Mreža hrvatskih žena / Croatian Women's Network (MHŽ / CWN).

Nagrada joj je uručena na trećoj međunarodnoj konferenciji „Napredak žena, napredak ekonomije - ostvari potencijal" u organizaciji MHŽ-a, a ovogodišnja središnja tema konferencije bavila se položajem i utjecajem žena u Hrvatskoj i svijetu u mnogim područjima poput politike, poduzetništva, menadžmenta, znanosti, kulture i dr.

Cilj konferencije je istaknuti postignuća žena u poslovnom svijetu te staviti naglasak na njihov značajan doprinos, a umrežavanjem i stvaranjem novih poslovnih partnerstva želi se doprinijeti i razvoju hrvatskoga društva.

Mreža hrvatskih žena osnovana je prije tri godine u Torontu i broji više od pet stotina članova te je prepoznata kao platforma koja povezuje ugledne Hrvatice u domovini i inozemstvu.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.