Prijeđite na glavni sadržaj

Šesto u seriji predavanja The Embassy Series sponsored by the Ruđer Bošković Institute

12.10.2011.
Šesto u seriji predavanja The Embassy Series sponsored by the Ruđer Bošković Institute

Nj. E. Yoshio Tamura

Pozivamo vas na predavanje Japanskog veleposlanika, nj.e. Yoshia Tamure: World Economy After Financial Crises & Science And Technology After Fukushima, koje će se održati u utorak, 18.10.2011. u 16:00 sati u dvorani III. krila na Institutu Ruđer Bošković, Bijenička cesta 54, Zagreb.

Kako su Japanci unatoč nedostatku vlastitih sirovina razvili izuzetno jaku industriju i zauzeli jedno od vodećih mjesta u svjetskom gospodarstvu? Na čemu se temelji njihova ekonomska stabilnost u vrijeme financijske krize? Koliko je nuklearna katastrofa u Fukushimi utjecala na znanost i istraživanja? Da li je moguća primjena japanskog načina razmišljanja i pristupa poslu u našim uvjetima i okruženju?

Dođite i saznajte odgovore na brojna zanimljiva pitanja koja se vežu za ovu intrigantnu zemlju vrijednu divljenja u svakom pogledu.

Veleposlanik će održati predavanje u okviru ciklusa The Embassy Series Sponsored by the Ruđer Bošković Institute, koji je pokrenut u svrhu razmjene ideja te poboljšanja suradnje između Hrvatske i zemalja kojima su znanost i obrazovanje osnova za razvoj visokih tehnologija kao pokretača gospodarskog napretka modernih društava.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.