Prijeđite na glavni sadržaj

Simpozij "Ivan Supek - homo universalis"

14.5.2015.
Simpozij "Ivan Supek - homo universalis"

Simpozij "Ivan Supek - homo universalis" održat će se u  utorak, 19. svibnja 2015. godine na IRB-u, PMF-u i HAZU-u povodom obilježavanja 100. obljetnice rođenja akademika Ivana Supeka (1915-2007), znanstvenika, pisca, mirotvorca i humanista, koji je svojim radom i društvenom angažiranošću, zadužio svaki segment hrvatskog društva.

Simpozij organiziraju Institut Ruđer Bošković (IRB), Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU) i Sveučilište u Zagrebu (UNIZG), a okupit će brojne ugledne predstavnike hrvatske znanstveno-akademske zajednice.

Prvi dio programa odvija se u dvorani III. krila na Institutu Ruđer Bošković, Bijenička 54, a potom se program nastavlja naFizičkom odsjeku Prirodoslovno matematičkog fakulteta u predavaonica F08, Bijenička 32,s početkom u 12 sati.

Više detalja o programu na IRB-u i PMF-u , kao i sažetke predavanja možete pronaći na stranicama Simpozija, a više o akademiku Supeku možete pronaći na stranicama Akademije.

Simpozij je namijenjen uzvanicima po pozivu i predstavnicima medija s akreditacijom. Akreditirati se možete putem info@irb.hr

Program događanja

Institut Ruđer Bošković, Bijenička 54 (predavaonica III)
10:00 Otvaranje Simpozija

Otkrivanje spomen ploče u čast akademiku Ivanu Supeku, osnivaču i prvom predsjedniku Znanstvenog vijeća Instituta Ruđer Bošković
(nastavak programa)

12:00 Fizički odsjek PMF-a, Bijenička 32 (predavaonica F08)

Druženje i domjenak
Završni dio programa održava se u Atriju palače Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Trg N. Š. Zrinskog 11, s početkom u 19 sati.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.