Prijeđite na glavni sadržaj

Tribina „Energetski nacionalni interesi“

9.3.2012.
Tribina „Energetski nacionalni interesi“

Institut Ruđer Bošković u suradnji s udrugom CFI Croatia - Centar za promociju znanosti, humanizma i kritičkog razmišljanja, organizira tribinu “Energetski nacionalni interesi”, koja će se održati u srijedu 14. ožujka 2012. godine u dvorani III. krila Instituta Ruđer Bošković s početkom u 18 sati.

Opstanak suvremenog društva najviše ovisi o pouzdanoj opskrbi energijom, stoga je energetski razvoj jedan od najvažnijih prioriteta društva. Hrvatska se, kao i većina zemalja svijeta, nalazi pred velikim energetskim izazovima za čije se rješavanje treba aktivno pripremiti.

Tijekom tribine iznijet će se stavovi hrvatskih znanstvenika i stručnjaka iz energetskog sektora s ciljem da se javnost i ljudi koji donose odluke na vrijeme upoznaju s pozitivnim i negativnim stranama koje donosi naša energetska budućnost.

Voditelj tribine je akademik, prof. dr. Zijad Haznadar koji je svojim znanstvenim radom dao značajan doprinos razvoju znanosti i elektrotehničke industrije u Hrvatskoj, a predavanja će održati dr. sc. Ivica Toljan: „Energetska (ne)sigurnost“, prof. dr.sc. Neven Duić „Obnovljivi izvori energije i tržište električne energije” i prof.dr.sc. Vladimir Knapp „Nukelarna energija nakon Fukushime”.

Direktan prijenos tribine je moguće pratiti putem interneta na http://cficroatia.org/

Kontakt:

Slobodan Bosanac

S

B

Tel:
+385 1 451 7358
Interni broj:
1892

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.