Prijeđite na glavni sadržaj

Uspješno provedena humanitarna akcija na IRB-u

29.3.2022.
Uspješno provedena humanitarna akcija na IRB-u

Humanitarna akcija prikupljanja materijalne humanitarne pomoći 'Za Ukrajinu od Ruđera!' koju je Institut Ruđer Bošković (IRB) proveo u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem (HCK) jučer je uspješno završena odlaskom do vrha punog kombija Hrvatskog Crvenog križa s IRB-a.

Akcija prikupljanja materijalne pomoći u hrani i higijenskim potrepštinama trajala je na IRB-u od 21. do 25. ožujka. U akciju se uključilo 50 volontera koji su radili na zaprimanju, kontroli i inventuri artikala, te pakiranju i utovaru humanitarne pomoći.

U sklopu akcije ruđerovci i ruđerovke prikupili preko 3000 različitih artikala hrane i higijenskih potrepština prema popisu HCK-a od 9. ožujka.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim zaposlenicima, donatorima i volonterima koji su pokazali svoje  humanitarno srce i pomogli u prikupljanju materijalne humanitarne pomoći 'Za Ukrajinu od Ruđera!'

Posebno se zahvaljujemo  dr. sc. Koraljki Gall Trošelj koja je inicirala i koordinirala čitavu akciju.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.