Prijeđite na glavni sadržaj

Web IRB-a među „najboljima od najboljih“

9.1.2013.
Web IRB-a među „najboljima od najboljih“

Na najvećem nacionalnom natječaju za najbolje web stranice u Hrvatskoj i regiji VIDI WEB TOP 100 2012 stranice Instituta Ruđer Bošković (IRB) uvrštene su u pobjednike za 2012. godinu i među najbolje stranice u kategoriji "Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi".

Žiri sastavljen od 40-tak profesionalaca iz struke te stručnjaka iz područja znanosti, gospodarstva i tehnologije te hrvatske medijske scene birao je, između 1.288 nominiranih stranica, 100 najboljih hrvatskih i 10 regionalnih stranica u 11 kategorija. 

Najbolje stranice dobile su prestižne ambleme pobjednika, a među njima se nalazi i web IRB-a.

Na četrnaesti po redu VIDI WEB TOP 100 izbor prijavilo se oko 4.446 web stranica, a ove godine dodatno su postroženi kriteriji ocjenjivanja kako bi se uvažili najnoviji svjetski trendovi u proizvodnji web servisa i aplikacija, te se osim dobrog i kvalitetnog sadržaja ocjenjivala i intuitivnost koncepta, ali i dobar i funkcionalan dizajn.

Web stranice IRB-a osmišljene su i razvijene od strane web tima IRB-a i tvrtke NETGEN, koja je ujedno dobila nagradu i za najbolji korporativni web u 2012. godini. Stranice su bazirane na Enterprise Open Source CMS-u eZ Publish, a dizajn je izradila Sunčana Špirovan iz tvrtke FatDUX.

Loading the player ...

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.