Prijeđite na glavni sadržaj

Željki Pezer uručena Nagrada 'Željko Trgovčević'

18.3.2009.
Željki Pezer uručena Nagrada 'Željko Trgovčević'

Na svečanoj dodjeli nagrada koja je održana 17. ožujka u prostorijama Društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu, Željki Pezer, dipl. inž. molekularne biologije s Instituta 'Ruđer Bošković' - Laboratorij za evolucijsku genetiku uručena je Nagrada 'Željko Trgovčević' za 2008. godinu za istraživanje transkripcije centromerne DNA.

Nagrada 'Željko Trgovčević' dodjeljuje se mladim istraživačima za vrijedan znanstveni rad u području molekularne biologije izrađen u Hrvatskoj. Nagrada je posvećena uspomeni na akademika Željka Trgovčevića, uvaženog hrvatskog molekularnog genetičara, a zajednički je dodjeljuju Hrvatsko genetičko društvo i Institut 'Ruđer Bošković' - Zavod za molekularnu biologiju.

Uz Željku Pezer nagradu je primio i Antonio Starčević, dipl. inž. prehrambene biotehnologije s Prehrambeno biotehnološkog fakulteta – Kabinet za bioinformatiku koji je nakon dodjele nagrade održao predavanje na temu ClustScan i CompGen.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.