Prijeđite na glavni sadržaj

Znanstvenice IRB-a održale edukacijski seminar u PLIVI

21.12.2009.

Znanstvenice Laboratorija za tanke filmove, Zavoda za fiziku materijala, dr. sc. Biserka Gržeta i dr. sc. Jasminka Popović održale su nedavno (07.-14.12.2009.) u prostorijama PLIVE d.d. edukacijski seminar za zaposlenike PLIVE pod naslovom 'Rendgenska difrakcija u polikristalnom uzorku kao analitička metoda u proizvodnji' koji je među polaznicima seminara pobudio velik interes i želju za daljnjom suradnjom s IRB-om.

Znanstvenice IRB-a održale edukacijski seminar u PLIVI

Ovaj seminar nastavak je dugogodišnje uspješne suradnje IRB-a i PLIVE koja je dodatno ojačana potpisivanjem Sporazuma o znanstvenoj i stručnoj suradnji 2005. godine. Sporazumom je predviđena suradnja u znanstveno-istraživačkim projektima od obostranog interesa u područjima organske kemije, kemije i fizike materijala, molekularne biologije i genetike s ciljem povezivanja i unapređivanja znanstvenih i stručnih potencijala obiju institucija.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.