Javni dokumenti IRB-a

Javni dokumenti

Pravilnik o vanjskim suradnicima

Ovim Pravilnikom uređuje se status vanjskih suradnika, njihova prava i obveze te mogućnost korištenja prostora, resursa i naziva IRB-a.

577,96 kB / pdf
Pravilnik o zaštiti od požara

Ovim Pravilnikom razrađuju se pojedine odredbe Zakona o zaštiti od požara, propisa donesenih na temelju Zakona, kao i propisi čijim se pojedinim odredbama uređuju pitanja od značaja za sprečavanje požara i drugih nesreća te gubitak ili oštećenje sredstava rada, te zaštita zdravlja i života ljudi, života i zdravlja trećih osoba i imovine Instituta.

10,48 MB / pdf
Statut IRB-a

Ovim Statutom uređuju se status, naziv, sjedište, djelatnost, pečat, ustroj, tijela, ovlasti i način odlučivanja pojedinih tijela, uvjeti i postupak izbora u znanstvena, suradnička i stručna zvanja i na radna mjesta, počasno zvanje, sudjelovanje u procesu visokog obrazovanja i druga pitanja važna za obavljanje djelatnosti i poslovanje Instituta Ruđer Bošković

518,39 kB / pdf
Strategija razvoja IRB 2017-2023

IRB je 2013. godine usvojio „Strateški program znanstvenih istraživanja Instituta Ruđer Bošković 2013. – 2018.”. Do kraja 2016. godine Institut je implementirao veliki dio strateških ciljeva iz navedenog strateškog programa. Istovremeno, zbog novih okolnosti i mogućnosti za daljnji razvoj i napredak Instituta, Institut donosi novi dokument „Strategija razvoja Instituta Ruđer Bošković 2017–2023”.

1,04 MB / pdf

Ova stranica koristi kolačiće

Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.