Prijeđite na glavni sadržaj

Pravilnici

Pravilnik o dodatnim kriterijima za izbor na znanstvena radna mjesta  (74 kB)

Ovim Pravilnikom utvrđuju se dodatni kriteriji za izbor i reizbor na znanstvena radna mjesta na Institutu Ruđer Bošković.

Pravilnik o dodatnim uvjetima za izbore na znanstvena radna mjesta (2018)  (6 MB)

Ovim Pravilnikom utvrđuju se dodatni uvjeti za izbor na znanstvena radna mjesta te dodatni uvjeti radnih obveza za reizbor na znanstvena radna mjesta na Institutu Ruđer Bošković.

Pravilnik o donacijama  (914 kB)

Ovim Pravilnikom propisuju se definicije, načela, postupak doniranja i raspodjela financijskih sredstava doniranih Institutu Ruđer Bošković.

Pravilnik o III. izmjenama i dopunama Pravilnika o dodatnim uvjetima za izbor na znanstvena radna mjesta  (38 kB)

Upravno vijeće Instituta Ruđer Bošković je na 33. sjednici održanoj elektroničkim putem 3. lipnja 2022. godine donijelo ovaj Pravilnik. 

Pravilnik o intelektualnom vlasništvu  (459 kB)

Ovaj Pravilnik izrađen je sa svrhom upoznavanja djelatnika Instituta s pravilima i praksom koja će se primjenjivati kada se pojavi potreba za zaštitom intelektualnog vlasništva Instituta.

Pravilnik o načinu korištenja vlastitih prihoda  (1 MB)

Ovim Pravilnikom utvrđuje se način korištenja i raspodjela vlastitih prihoda koje Institut Ruđer Bošković ostvaruje na tržištu od obavljanja poslova vlastite djelatnosti.

Pravilnik o postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti i imenovanju povjerljive osobe  (1 MB)

Ovim Pravilnikom se uređuje postupak unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti na Institutu Ruđer Bošković.

Pravilnik o radu  (1 MB)

Ovim Pravilnikom o radu  uređuju se prava i obveze radnika i Instituta Ruđer Bošković, sklapanje ugovora o radu, uvjeti rada, plaće, postupak i mjere za zaštitu dostojanstva radnika te zaštita od diskriminacije i druga pitanja važna za radnike zaposlene kod Poslodavca.

Pravilnik o raspodjeli financijskih sredstava doznačenih za namjensko institucijsko predfinanciranje znanstvene djelatnosti u 2019. godini  (2 MB)

Ovim Pravilnikom uređuju se aktivnosti koje se mogu financirati sredstvima doznačenim temeljem namjenskog institucijskog financiranja znanstvene djelatnosti, raspodjela tih sredstava te rok za njihovo korištenje.

Pravilnik o sponzorstvima  (899 kB)

Ovim Pravilnikom propisuju su definicije, načela i postupak prijave znanstvenih ili stručnih skupova, radionica, događanja vezanih uz popularizaciju znanosti ili sličnih projekata koje organizira ili suorganizira Institut Ruđer Bošković, a koji se provode pomoću potpore sponzora i/ili drugih pratećih izvora, kao i raspodjela sredstava preostalih nakon provedbe takvih projekata.

Pravilnik o stimulacijama, dodacima na plaću i prekovremenom radu  (3 MB)

Ovim Pravilnikom o stimulacijama, dodacima na plaću i prekovremenom radu uređuju se uvjeti i postupak za isplatu uvećane plaće putem dodatka za uspješnost na radu i dodatka na plaću iz sredstava vlastitih prihoda ili prihoda ostvarenih kroz nacionalne ili međunarodne projekte ugovorene po posebnim uvjetima te postupak određivanja prekovremenog rada na Institutu Ruđer Bošković.

Pravilnik o upravljanju prostorom  (626 kB)

Ovim Pravilnikom o upravljanju prostorom uređuje se na koji način se upravlja prostorom na Institutu Ruđer Bošković i to: smjernice i prioriteti za dodjelu prostora, postupak za dodjelu prostora te druga pitanja koja se tiču prostora.

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.