Prijeđite na glavni sadržaj

Davidu M. Smithu potvrđen je drugi mandat za ravnatelja IRB-a

18.2.2022.
Davidu M. Smithu potvrđen je drugi mandat za ravnatelja IRB-a

Na sjednici održanoj 18. veljače 2022. godine Upravno vijeće Instituta Ruđer Bošković (IRB) izabralo je dr. sc. Davida Matthewa Smitha za ravnatelja Instituta na novo mandatno razdoblje od četiri godine.

Upravno vijeće izabralo je dr. sc. Smitha nakon razmatranja pozitivnog mišljenja Natječajnog odbora i Znanstvenog vijeća, te ga imenovalo ravnateljem IRB-a na mandatno razdoblje od 2022. do 2026. godine.

Dr. sc. Davidu M. Smithu ovo je drugi mandat u svojstva ravnatelja IRB-a. Prethodno četverogodišnje razdoblje tijekom kojeg je bio ravnatelj IRB-a obilježili su brojni globalni izazovi, ali i sjajni rezultati Instituta kao i sklapanje povijesnog ugovora za kapitalni infrastrukturni projekt Otvorene znanstveno-infrastrukturne platforme za inovativne primjene u gospodarstvu i društvu (O-ZIP).

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.