Prijeđite na glavni sadržaj

Institut Ruđer Bošković i Institut za fiziku udružili su snage u znanstvenoj Frizbijadi

29.5.2024.
Institut Ruđer Bošković i Institut za fiziku udružili su snage u znanstvenoj Frizbijadi

''Istražuj jer znanje je tvoja super moć!'' slogan je ovogodišnjeg zajedničkog otvornog dana Instituta Ruđer Bošković (IRB) i Instituta za fiziku (IF) pod nazivom ''Frizbijada''. U sklopu ove jedinstvene popularno- znanstvene manifestacija u petak, 7. lipnja 2024. posjetitelje očekuju zanimljivi pokusi i mnoštvo interaktivnih aktivnosti u laboratorijima i istraživačkim postajama Instituta za fiziku u Bijeničkoj 46. Bez obzira na vašu dob, ovaj događaj će vas zabaviti, informirati i inspirirati!

Cilj događanje je učenicima, studentima i široj javnosti pružiti platformu za učenje o najnovijim dostignućima u znanosti i tehnologiji i za suradnju sa znanstvenicima kroz uzbudljive aktivnosti, eksperimente i obrazovne programe, kroz sinergiju najboljih popularizacijskih aktivnosti razvijanih na IRB-u i IF-u u zadnjih desetljeća.

Program obuhvaća posjet laboratorijima za organizirane školske grupe, sadržaje u perivoju i na travnjacima Instituta za fiziku za posjetitelje svih uzrasta.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.