Prijeđite na glavni sadržaj

Znanstvena 'spika' uz Malcoma Lovea

3.2.2021.
Znanstvena 'spika' uz Malcoma Lovea

Istraživački rad i napredovanje u akademskoj zajednici pred mlade istraživače postavljaju brojne izazove bilo da je riječ o objavljivanju rada, prijavi za financiranje, poslijedoktorskom usavršavanju ili komunikaciji s medijima.

Povrh toga, teme poput pandemije COVID-19, klimatske krize, AI-a ili GMO-a pred znanstvenike stavljaju dodatne komunikacijske zahtjeve. Svjesni ovih izazova Britansko veleposlanstvo u Zagrebu, British Council i Institut Ruđer Bošković (IRB) pokrenuli su serijal online radionica u znanstvenoj komunikaciji za mlade istraživače na IRB-u.

Riječ je o serijalu radionica 'Speaking for Science' ili kako su ga organizatori popularno nazvali 'Znanstvena spika' koji je okupio dvadesetak mladih istraživača s IRB-a iz svih područja istraživanja, a koji će sljedećih mjesec dana pod budnim okom briljantnog mentora Malcoma Lovea brusiti svoje komunikacijske vještine.

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.