Prijeđite na glavni sadržaj

Debian Cluster Components - DCC

Linux klastere sve se više i više prihvaća kao supercomputing infrastrukture u znanstveno istraživačkim laboratorijima, ali i u drugim vrstama istraživanja, gdje visoka računalna snagu je bitna. Sa svojim omjerom cijene / izvedbe Linux klastera sve više i više preuzima tržišni udjel specijaliziranih super-računala.
 Kako bi se izgraditi "Linux cluster" iz broja samostalnog računala, mora se nadograditi standardno Linux distribucija s neke dodatne funkcije koje će omogućiti jednostavnu instalaciju, administraciju, provođenje sigurnosne politike i praćenje osnovnih sredstava unutar Linux cluster. Iako su neki od alata već postoje, postoji vrlo malo kompletan distribucijama Linuxa ciljanja visoke performanse korisnicima.Pravi problem je u tome što su svi klaster usmjerene distribucija temelji se na RedHat distribuciji kao bazu Linux.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.