Prijeđite na glavni sadržaj

Administrativna platforma za provedbu MORExpo infrastrukturnog projekta (APMO)

Administrativna platforma za provedbu MORExpo infrastrukturnog projekta (APMO)
Kategorija
Ostali projekti
Iznos financiranja
8.347.518,12
Datum početka
5.4.2016.
Datum završetka
30.11.2016.
Status
Završen

Glavni istraživač

Nositelj projekta: Institut Ruđer Bošković
Partner u projektu: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti

Projektom APMO ostvarit će se administrativni, pravni i tehnički uvjeti za provedbu infrastrukturnog projekta Morskog eksperimentalnog centra bioraznolikosti (MORExpo).

Cilj projekta je pribaviti svu dokumentaciju i dozvole potrebne za potpunu provedbenu zrelost infrastrukturnog projekta jačanja istraživačkih, razvojnih i inovacijskih kapaciteta Centra za istraživanje mora IRB-a.

Projekt obuhvaća arhitektonsko-građevinsku dokumentaciju potrebnu za rekonstrukciju zgrade Centra u Rovinju, brodograđevnu dokumentaciju potrebnu za izgradnju suvremenog oceanografskog broda, te izradu studije izvodljivosti s analizom troškova i koristi. Putem javnog nadmetanja odabrat će se odgovarajući projektni uredi, ovlašteni projektanti te financijski i razni tehnički konzultanti za izradu potrebne dokumentacije.

Administrativna platforma za provedbu MORExpo infrastrukturnog projekta (APMO)

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.