Prijeđite na glavni sadržaj

Zamjenski modeli smanjene složenosti

Zamjenski modeli smanjene složenosti

Marić, I., Ivek, I. Self-Organizing Polynomial Networks for Time-Constrained Applications. // IEEE transactions on industrial electronics, DOI: 10.1109/TIE.2010.2051934, vol. 58, no. 5, May 2011, pp. 2019-2029.

Istražuju se postupci meta-modeliranje složenih sustava i algoritama s ciljem stvaranja zamjenskih modela visoke točnosti aproksimacije i niske razine složenosti s naglaskom na primjeni u sustavima koji rade u stvarnom vremenu (engl. real-time systems). Razvijaju se novi algoritmi i metrike za optimiranje modela. Uspješnost modela verificira se u realnim primjenama kao što su proračuni svojstava fluida, korekcija protoka i sl. Razvijeni postupci se mogu uspješno primijeniti za modeliranje složenih sustava u različitim područjima istraživanja.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.