Prijeđite na glavni sadržaj

Treći Dan Elektrokemije

Treći Dan Elektrokemije

Dana 26. travnja 2012. godine na Institutu Ruđer Bošković održat će se znanstveni skup pod nazivom “Treći Dan Elektrokemije”. Skup se organizira u znak sjećanja na istaknutog hrvatskog znanstvenika dr. sc. Marka Branicu, idejnog začetnika primjene elektrokemije u okolišnoj kemiji.

Ovaj skup pruža mogućnost okupljanja domaćih znanstvenika iz svih područja elektrokemije, te razmjene znanja i iskustava uz ugodno druženje, a sve sa ciljem umrežavanja i promicanja međusobne suradnje.

Skup će se sastojati od dva neovisna dijela.

  • Jedan dio skupa namijenjen je mladim istraživačima i već afirmiranim znanstvenicima, a uključuje prezentaciju putem posterskih priopćenja.
  • U drugom dijelu skupa sudjelovat će doktorandi i mladi istraživači, koji će svoj rad prezentirati putem usmenog izlaganja. Susret doktoranada i mladih znanstvenika iz područja elektrokemije održava se drugu godinu za redom, pod pokroviteljstvom organizacije International Society of Electrochemistry.
Plakat 3DE

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.