Prijeđite na glavni sadržaj

Pozvano predavanje prof. dr. sc. Snježane Kužir na Veterinarskom fakultetu u Ljubljani

Suradnica na METABIOM projektu, prof. dr. sc. Snježana Kužir, posjetila je Veterinarski fakultet Sveučilišta u Ljubljani od 15. do 19. studenog 2021. godine u okviru projekta "Razvoj visokoobrazovnih standarda zanimanja, standarda kvalifikacije i unaprjeđenje integriranog preddiplomskog i diplomskog studija veterinarske medicine uz primjenu HKO-a na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu”. 

Cilj njenoga boravka u Ljubljani bio je upoznavanje s nastavnim planom i programom predmeta koji odgovaraju predmetu Histologija i opća embriologija na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (Biologija celice, Histologija z embriologijo 1, Histologija z embriologijo 2), sudjelovanje u nastavi predmeta Histologija z embriologijo 2, boravak u histološkom laboratoriju, sudjelovanje u nastavi predmeta Anatomija laboratorijskih in eksotičnih živali te promocija projekta „Razvoj visokoobrazovnih standarda zanimanja, standarda kvalifikacije i unaprjeđenje integriranog preddiplomskog i diplomskog studija veterinarske medicine uz primjenu HKO-a na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu”, kao i drugih aktivnih istraživačkih projekata. 

Prof. Kužir održala je 18. studenog 2021. godine pozvano predavanje (online) na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani pod naslovom "Fish Morphology", s naglaskom na povezanost istraživačkog rada i nastavnog procesa, tijekom kojega je govorila i o ciljevima i aktivnostima HrZZ projekta METABIOM.

Pozvano predavanje prof. dr. sc. Snježane Kužir na Veterinarskom fakultetu u Ljubljani

Biomolekule koje vežu metale i zdravstveni poremećaji kod slatkovodnih organizama izloženih industrijskom otpadu (METABIOM)

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.