Prijeđite na glavni sadržaj

Predavanje dr. sc. Damira Valića na Festivalu znanosti 2022.

Predavanje dr. sc. Damira Valića na Festivalu znanosti 2022.

Dr. sc. Damir Valić, suvoditelj METABIOM projekta, održao je 5. svibnja 2022. godine predavanje pod naslovom "Život u vodi – biološki parametri kakvoće vode" u Osnovnoj školi „Petar Zrinski“ u Čabru za učenike viših razreda osnovnih škola i 1. razreda srednje škole u okviru Festivala znanosti.

Festival znanosti je manifestacija koja se u Hrvatskoj kontinuirano organizira od 2003. godine s ciljem približavanja znanosti javnosti kroz informiranje o aktivnostima i rezultatima na području znanosti, poboljšavanje javne percepcije znanstvenika te motiviranje mladih ljudi za istraživanje i stjecanje novih znanja. Tema ovogodišnjeg festivala bila je Život.

U svome predavanju dr. Valić predstavio je učenicima i projekt METABIOM te ih upoznao s nizom projektnih aktivnosti.

Biomolekule koje vežu metale i zdravstveni poremećaji kod slatkovodnih organizama izloženih industrijskom otpadu (METABIOM)

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.