Prijeđite na glavni sadržaj

Sudjelovanje dipl. inž. Anamarije Briš na konferenciji

 

09. lipnja 2011. - Dipl. inž. Anamarija Briš je od 29.05. do 02.06.2011. sudjelovala na međunarodnom znanstvenom simpoziju pod nazivom: ˝Od Ruđera Boškovića do danas: doprinos hrvatskih znanstvenika svjetskoj znanstvenoj baštini˝.

Simpozij je organiziran u sklopu obilježavanja 300. obljetnice rođenja Ruđera Josipa Boškovića, jednog od najvećih i najpoznatijih hrvatskih znanstvenika i filozofa u svijetu. Na Simpoziju, predavanja su održali najprominentniji hrvatski znanstvenici iz domovine i inozemstva, te neki od vodećih svjetskih znanstvenika, poput dobitnika Nobelove nagrade iz fizike Carla Rubbie. Dipl. inž. Briš ističe da su joj se od održanih predavanja najviše dojmila predavanja Igora Štagljara ˝Protein Interaction Networks in Human Health and Disease˝ i Gorana Senjanovića ˝Left-Right Symmetry in Nature and Laboratory˝.

U sklopu Simpozija organiziran je i odlazak na otok Lokrum te vožnja na prekrasnom brodu Karaka (replika broda iz 16. stoljeća)!

 

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.