Prijeđite na glavni sadržaj

1. Festival znanosti mladih istraživača ZEF-a

8.4.2010.
1. Festival znanosti mladih istraživača ZEF-a

Od 14. do 15. travnja 2010. godine Zavod za eksperimentalnu fiziku Instituta Ruđer Bošković organizirat će svoj prvi Festival znanosti mladih istraživača. U sklopu festivala mladi suradnici ZEF-a, koji rade na svom doktoratu ili su doktorirali prošle godine, predstavit će svoj rad ili znanstveni problem na kojem su radili u posljednje vrijeme.

Kroz uvid u rad mladih istraživača festival također nudi i pregled znanstvenih područja na kojima su znanstvenici ZEF-a aktivni. Inicijativa se uklapa u zalaganje ZEF-a za boljim praćenjem razvoja mladih znanstvenika i poboljšanje znanstvene komunikacije.

Na festival su dobrodošle i kolege iz drugih zavoda te drugih znanstvenih ustanova koji žele dobiti uvid u znanstvene aktivnosti ZEF-a. Posebno su pozvani i studenti koji će kroz festival moći dobiti uvid u teme i problematike kojima se mladi istraživači nakon diplome mogu baviti u našoj sredini.

Festival će se održati u predavaonici I. krila na IRB-u, Bijenička cesta 54, u srijedu 14. travnja od 9:00 do 16:00 i u četvrtak 15. travnja od 9:00 do 12:30.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.