Prijeđite na glavni sadržaj

6. Festival mladih istraživača ZEF-a

24.4.2019.
6. Festival mladih istraživača ZEF-a

U četvrtak 25. travnja 2019. Zavod za eksperimentalnu fiziku (ZEF) Instituta Ruđer Bošković organizirat će svoj 6. Festival znanosti mladih istraživača.

U sklopu ovog događaja mladi suradnici ZEF-a koji rade na doktoratu ili su nedavno doktorirali predstavit će svoj rad ili jedan konkretan znanstveni problem na kojem su radili u posljednje vrijeme.

Kroz uvid u rad mladih istraživača festival također nudi i pregled znanstvenih područja na kojima su znanstvenici ZEF-a aktivni.

Ta inicijativa uklapa se u zalaganje ZEF-a za boljim praćenjem razvoja mladih znanstvenika i poboljšanjem znanstvene komunikacije kako unutar zavoda tako i unutar cijelog instituta i šire znanstvene zajednice u Hrvatskoj.

Stoga su na festival dobrodošli i kolege iz drugih zavoda i drugih znanstvenih ustanova koji žele dobiti uvid u znanstvene aktivnosti ZEF-a.

Posebno su pozvani studenti, koji će kroz festival moći dobiti uvid u teme i problematike kojima se mladi istraživači mogu nakon diplome baviti na Institutu Ruđer Bošković.

Festival će se održati u dvorani 3. krila na IRB-u u četvrtak 25. travnja 2019. od 9:00 do 16:45.

Kontaktirajte nas

Više informacija

Vuko Brigljević

Voditelj laboratorija znanstveni savjetnik u trajnom zvanju

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.