Prijeđite na glavni sadržaj

Direktorima vodećih Finskih tvrtki predstavljeni investicijski potencijali Hrvatske

15.5.2011.
Direktorima vodećih Finskih tvrtki predstavljeni investicijski potencijali Hrvatske

Od 12. do 15. svibnja 2011. godine u Dubrovniku boravi skupina od sto glavnih direktora vodećih finskih tvrtki. Uz sudjelovanje na stručnom seminaru, prisutnima su danas predstavljeni investicijski potencijali Hrvatske.

Na otvorenju seminara, ravnateljica Instituta Ruđer Bošković (IRB), dr. sc. Danica Ramljak prezentirala je znanstveno tehnološke mogućnosti hrvatskih istraživačkih i akademskih institucija i ukazala na značaj snažnog povezivanja znanosti, istraživanja i razvoja s gospodarstvom. Dr. Ramljak posebno se je osvrnula na dobru suradnju koju IRB ima s finskim institucijama u području materijala i nanotehnologije. Državni tajnik pri ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske g. Robert Markt detaljno je predstavio gospodarske prioritete Hrvatske i ključne investicijske projekte te pozvao finske gospodarstvenike na daljnje jačanje suradnje.

Uvažene goste iz Finske uvodno je pozdravio gradonačelnik Dubrovnika g. Andro Vlahušić, a finski veleposlanik u RH nj. e. Juha Ottman i hrvatski veleposlanik u Finskoj nj. e. dr. sc. Damir Kušen doprinijeli su kvaliteti razmjene informacija. Ovaj posjet organizirala je najuglednija finska poslovna organizacija Marketing Executives Group INC u suradnji s finskim veleposlanstvom u RH i hrvatskim veleposlanstvom u Finskoj.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.